Nieuws

Juf Shahida eindelijk op waarde geschat

5 oktober, 2017

 Op donderdag 5 oktober is juf Shahida eindelijk aangesteld als administratief medewerkster. Juf Shahida werkt al jaren op obs de Wissel, zij stond echter op de loonlijst als concierge. Echter, juf Shahida doet administratief werk. Dat doet zij al jaren zo goed, dat juf Bianca er nu voor heeft gezorgd dat zij met ingang van 1 augustus 2017 officieel werkzaam is als administratief medewerkster. Eindelijk. Gefeliciteerd!DSC04952 DSC04970

Aanbrengpremie voor juf Gamze

5 oktober, 2017

Op donderdag 5 oktober, de dag van de leerkracht, heeft juf Gamze een aanbrengpremie ontvangen van Annemarie van der Zanden van de Haagse Scholen. Dit is een bedankje voor het aanbrengen van een nieuwe leerkracht voor de Haagse Scholen. Juf Gamze heeft er voor gezorgd dat juf Ebru, van groep 4B, bij ons is komen werken. Zij kreeg een boekje en een cadeaucheque van € 50 voor een cadeautje voor haar klas.
DSC04945 DSC04947

Kanjertraining

10 mei, 2017

kanjertraining

Op onze school zijn wij gestart met de kanjertraining. Bij de Kanjertraining leren kinderen, leerkrachten en ook ouders op een prettige manier met elkaar om te gaan. Wij hopen door de Kanjertraining te zorgen voor een prettige sfeer op school. Ook hopen wij dat hierdoor pestgedrag wordt voorkomen. 

In de school kunt u overal zien dat wij met de Kanjertraining werken. Op de gangen en in de klassen hangen posters met de afspraken en regels van de Kanjertraining.