Nieuws

Kanjertraining

10 mei, 2017

kanjertraining

Op onze school zijn wij gestart met de kanjertraining. Bij de Kanjertraining leren kinderen, leerkrachten en ook ouders op een prettige manier met elkaar om te gaan. Wij hopen door de Kanjertraining te zorgen voor een prettige sfeer op school. Ook hopen wij dat hierdoor pestgedrag wordt voorkomen. 

In de school kunt u overal zien dat wij met de Kanjertraining werken. Op de gangen en in de klassen hangen posters met de afspraken en regels van de Kanjertraining.

Kangoeroewedstrijd

22 maart, 2017

Op donderdag 16 maart deed obs de Wissel mee aan de internationale wiskundewedstrijd W4Kangoeroe. Hieronder een impressie van de strijd der Titanen.IMG_0885 IMG_0884 IMG_0883 IMG_0882 IMG_0881 IMG_0879 IMG_0878

Jeugdjournaal

15 maart, 2017

Op dinsdag 14 maart werden er in Nederland kinderverkiezingen gehouden. Met een echte kiescommissie, een echte stempas en in het echte stemlokaal op OBS de Wissel. De kinderen mochten stemmen op de partijen net zoals de volwassenen. Na afloop werden de stemmen geteld en de uitslag bekend gemaakt. Om het helemaal compleet te maken kwam het Jeugdjournaal het stemmen filmen en een aantal kinderen interviewen. Het was mooi om te zien hoe de kinderen vertelden over het stemmen en wat zij belangrijk vinden in de politiek.

Ook kijken?  http://jeugdjournaal.nl/uitzending/23127-avondjournaal.html

Mijn school info van start!

11 januari, 2017

Vanaf januari werken wij op de Wissel met Mijn Schoolinfo. U heeft hiervoor als ouders/verzorgers een inlog gekregen. De app kunt u downloaden in de App-store of de Google Playstore.

Heeft u zich al aangemeld? Nee? Dan heeft u nog tot vrijdag de dertiende de tijd, daarna verloopt uw code en moet u een nieuwe aanvragen.

Via Mijn Schoolinfo ontvangt u voortaan de nieuwsbrief, andere brieven en kunt u zich inschrijven voor de rapporten op een tijd die u zelf kiest.

download

 

Certificaat behaald door ouders!

23 november, 2016

Alle moeders die mee hebben gedaan met de Themacyclus Milieu van de gemeente Den Haag, uitgevoerd door Aardewerk, hebben hun certificaat gehaald vandaag!

Daar zijn zij, en wij ook, natuurlijk heel trots op!

img_1605-600x450