Nieuwbouw

We hebben de krant gehaald op 8 november 2013!

img106 (640x604)

 

Eerste paal

Op 6 november 2013 heeft mevrouw Ingrid Van Engelshoven , wethouder van Onderwijs en Dienstverlening, samen met de leerlingen van de leerlingenraad het bord van de nieuwbouw onthuld. Alle andere kinderen, ouders, buurtbewoners stonden aan de overkant te kijken. De kinderen hadden allemaal een zelfgemaakt vlaggetje bij zich. Natuurlijk hebben we met z’n allen ook het openingslied gezongen.

Na afloop gingen kinderen in de klas genieten van de heerlijke taarten en de limonade. De genodigden gingen naar de personeelsruimte om daar ook te genieten van de koffie en de thee, de taarten, maar ook de overheerlijke zelfgemaakte lekkernijen van een aantal ouders van de school. Bedankt ouders!

De wethouder en de leerlingenraad legden in de hal nog symbolisch de eerste steen. Alle kinderen van de school gaan van de week een steentje erbij leggen.

Al met al een feestelijke en fantastische dag! Bedankt leerlingen, leerkrachten en ouders van de school.    

Enkele foto’s van deze dag staan onder het kopje foto’s, start nieuwbouw. 

Sloop oktober 2013

Op dit moment wordt het oude gebouw van De Wissel gesloopt en zitten wij alweer een tijdje in het gebouw van Steenwijklaan 20. Wat gaat de sloop hard! Waarschijnlijk zijn ze begin november klaar met slopen en kan de nieuwbouw starten. Binnenkort verschijnen van de sloop ook meer foto’s op deze site.

Hier vindt u de uitnodiging voor de 1e paal.